1, 500 facebook fans

Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu součástí facebooku

 

logo Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportuFacebook – dnes nejznámější a nejrozšířenější sociální síť na světě. 4. únorový den roku 2004 byl pro něj zlomovým – tato síť byla spuštěna studentem Harwardské univerzity, Markem Zuckerbergem. Nyní je to přes 9 let a obsah facebooku (knihy tváří), se stále rozrůstá.Možná právě i Vy patříte mezi 3,6 milionu uživatelů České republiky, které využívají facebook, což znamená téměř třetinu obyvatel. Facebook svými možnosti přilákal už přes jednu miliardu uživatelů po celém světě.

 

„Kdo není na facebooku, jakoby nežil“

Tuto větu určitě každý z Vás často slýchá a nepochybuji, že Vás nedonutila nad jejím obsahem zapřemýšlet. 14. dubna 2012 získala tato sociální síť svůj další uživatelský profil – Občanské sdružení Mažoretky. Dnes je to přesně 393 dní od chvíle, kdy jsme umožnili světu, aby se na nás podíval a blíže se seznámil s tímto sdružením, které každý rok pořádá Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu a již dnes spadá pod novou ambiciózní federaci IFMS.

Jsme rádi, že tento facebookový profil umožňuje i nám podívat se na Vaše mažoretkové týmy, které celý rok tvrdě dřou proto, aby získaly ocenění. Tak do toho!

FB startistika k 1500
Graf: Lidem, kterým se líbí stránka MČR.

Tento rok pro Vás IFMS připravuje Mistrovství světa v mažoretkovém sportu v Praze v multifunkčním areálu Eden. ( www.ifms-majorettes.com ). Náš facebookový profil fungující jako informační stránka, prochází od samého založení velkými změnami, které jsou podmíněny snahou o zvýšení kvality v mažoretkovém sportu. Skrz něj máme tu možnost Vás informovat o následujících událostech, o startovních listinách, o výsledkových listinách a teď již nově o individuálním bodování rozhodčích. Tento rok pro Vás byla připravena i fotodokumentace soutěží a videodokumentace umístěných soutěžících. Každým dnem se počet fanoušku stále zvyšoval a i za tak krátkou chvíli dosáhl úctyhodného čísla

1 500 fanoušků.
DĚKUJEME!

Těší nás, že Váš zájem stále stoupá. I přes to se chceme dále rozvíjet a jsme otevřeni Vašim názorům.
Co si Vy myslíte o zkvalitňování MČR? Jak byste ho dále zlepšovali?

Facebook MČR

Scroll to Top